Bamboe Forest, Onbehandeld, Hoogeveen

Het onderste gedeelte van de rustieke provincie Drenthe wordt doorkruist door de Hoogeveense Vaart. Veelal door het platteland, maar ook deels in steden en dorpen. Zo ook in Hoogeveen. Pal aan de Hoogeveense Vaart staat namelijk deze gezellige woning. In deze woning is onlangs één van de meest unieke vloeren die Baltussen Parket te bieden heeft op het gebied van Bamboe vloeren gelegd, namelijk de Bamboe Forest vloer.

bamboe forest

De authentieke Bamboe Forest vloer in combinatie met het warme interieur

Bamboe Forest Onbehandeld

De donkere, vooral zeer authentieke vloer geeft op het eerste gezicht een warme sfeer met zich mee. Echter, een Bamboe Forest vloer is op allerlei manieren in staat om u een bepaald gevoel mee te geven. Uw interieur speelt hierbij een enorme rol. Kiest u voor strak en modern, dan zorgt de Bamboe Forest vloer voor een fantastisch contrast en houdt het geheel goed in balans. Kiest u voor chique en authentiek, zoals in deze woning, dan zal uw Bamboe Forest vloer zich daar aan aanpassen en ademt de ruimte warmte en vertrouwen. Dat is zeker terug te zien in de foto’s.

bamboe forest

Het donkere hout gecombineerd met de donkere Bamboe Forest vloer

Een parketvloer van ongekende hardheid

Naast het feit dat een Bamboe vloer feitelijk gezien een parketvloer is van gras en niet van hout, omdat een Bamboe een grassoort te noemen is, valt er voor de Bamboevloeren namelijk nog een opmerkelijk feit te benoemen: een Bamboe Forest  vloer is een vloer van ongekende hardheid. Door middel van een zeer bijzonder proces is de ronde bamboestam platgemaakt om vervolgens te dienen als toplaag van de Bamboe Forest vloer. Resultaat: een zeer harde, slijtvaste vloer die vanwege zijn sterkte in de toplaag geen olie of lak behandeling nodig heeft om sterker gemaakt te worden.

bamboe forest

De details van de duurzame Bamboe Forest vloer

Een ecologisch verantwoorde parketvloer

Deze fabrieksmatige handelingen die zorgen voor het uiterlijk wat de Bamboe Forest vloer nu heeft resulteert in een natuurlijke en realistische look. Heel duidelijk is namelijk te zien dat de contouren van de stam van de Bamboeplant duidelijk terug te zien zijn in de planken. Dit alles maakt de vloer tot een 100% ecologisch en duurzaam verantwoorde vloer.

Wilt u een unieke vloer die uiterst duurzaam en sterk is, dan bent u de Bamboe Forest vloer aan het juiste adres!

Bent u geïnteresseerd in Bamboe Forest Parketvloer? Bereken hier uw prijs!