Bamboe Caramel, Mat Gelakt, Utrecht

Duurzaam en ontzettend stevig, zo is Bamboe het beste te omschrijven. Tevens is het een houtsoort wat eigenlijk geen houtsoort te noemen is. Bamboe is namelijk een grassoort, maar daarom niet minder geschikt als vloer. In de wijk Zuilen, gelegen in het noorden van Utrecht, mochten de mannen van Baltussen Parket een Bamboe Caramel vloer gaan schuren en lakken.

bamboe caramel

De zachte tinten van de meubelstukken gecombineerd met de felle rode kleur

Bamboe Caramel, Mat Gelakt

Bamboe is de laatste jaren steeds meer in trek. Niet alleen vanwege het fraaie en unieke uiterlijk van het type vloer, maar ook vanwege de duurzaamheid. De bamboe vloeren zijn namelijk 100% ecologisch verantwoord en komen van beheerde plantages waarbij het leefgebied van dieren, waaronder de panda, niet in gevaar komt. Met deze duurzame vloer haalt u dus een stukje natuur in uw huis, maar ook nog eens een vloer van ongekende hardheid!

bamboe caramel

De fraaie tekening van het unieke bamboe hout

Bamboe in alle soorten en maten

Doorgaans denkt men bij een houten vloer al snel aan een doorsnee eiken vloer in een strakke of robuuste variant. Echter, er is zoveel meer! Bamboe is een goed voorbeeld daarvan. In alle gevallen haalt u met een een bamboe vloer een sterke, duurzame vloer in huis. Daarnaast is de bamboe vloer verkrijgbaar in allerlei types en soorten. Plainpressed (horizontaal) of sidepressed (verticaal) voor verschillende looks en ook qua afwerking en legpatronen is de keuze bij bamboe eindeloos. Verder is de Bamboe vloer dankzij de goede warmtegeleiding zeer goed te combineren met vloerverwarming.

bamboe caramel

In de keuken is de Bamboe Caramel doorgelegd

Bamboe is te combineren met ieder interieur

Ieder interieur is geschikt voor de bamboe vloer. Zowel stijlvolle en minimalistische als landelijke en authentieke inrichtingen lenen zich perfect voor een Bamboe vloer. In deze woning ligt een Bamboe Carmel vloer. Een Bamboe vloer met een unieke kleurstelling. Deze kleurstelling heeft dankzij zijn warme caramel kleur een zacht uiterlijk. De kleur van het bamboe is door middel van stomen van het hout iets donkerder en dus caramel geworden. De bewoners van deze woning hebben deze kleurstelling gecombineerd met een moderne inrichting met veel lichte kleuren en hier en daar een rode tint. Ook hebben ze de hun woonkamer nog meer aangevuld met hout in de vorm van een aantal meubelstukken. Door de stevigheid van de Bamboe Caramel vloer te waarborgen is gekozen voor een sterke mat gekleurde 2K lak.

bamboe caramel

Ook de gang ziet er een stuk warmer uit dankzij de Bamboe Caramel vloer

Baltussen Parket laat u graag in onze showroom of bij u thuis de mogelijkheden zien van een Bamboe vloer, ook is het mogelijk om monsterborden mee naar huis te nemen, zo heeft u goed de tijd om te kijken wel Bamboe vloer bij u past. Informeer naar de mogelijkheden van een Bamboe vloer door ons contactformulier in te vullen, of bel 088 600 2000!

Bent u geïnteresseerd in Bamboe Vloeren? Bereken hier uw prijs!