Afzelia Doussié Visgraat, Naturel Geolied, Hilversum

Hilversum, gelegen in het Gooi, staat in Nederland bekend als de ‘mediastad’. Naast de vele landelijke omroepbedrijven die hier gevestigd zijn, zijn hier ook vele fraaie woningen te vinden. Ook wat oudere woningen; het hooggelegen Gooi is een van de oudst bewoonde streken van Nederland. Baltussen Parket heeft in het mooie Hilversum een nieuwe Afzelia Doussié vloer mogen leggen, in een stijlvol visgraatpatroon.

Afzelia Doussié Visgraat, Naturel Olie, Hilversum_03

De band en Wengé bies vormen een mooie rand rondom de vloer

Afzelia Doussié Visgraat houtsoort

De houtsoort Afzelia is een tropische loofhoutsoort uit Afrika. De structuur en kleur van Afzelia zijn erg afhankelijk van het groeigebied en het kapseizoen. Hierdoor zijn Afzelia vloeren verschillend van elkaar, wat iedere vloer uniek maakt. Dit is op onderstaande foto ook te zien aan de verschillende kleuren van iedere plank. Er zijn verschillende Afzeliasoorten, maar in de praktijk geldt Doussié als de beste.

Afzelia Doussié Visgraat, Naturel Olie, Hilversum

De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een bankstel dat past bij de kleur van de vloer

Afzelia Doussié Visgraat natuurlijke kleuren

De vloer in deze woning is afgewerkt met een naturel olie. Dit zorgt ervoor dat de vloer zijn natuurlijke, warme uitstraling behoudt. De natuurlijke, donkergele tot roodbruine kleur van de fraaie vloer geeft een unieke sfeer. Met deze vloer haalt u een duurzame en rustgevende vloer in huis.

Afzelia Doussié Visgraat, Naturel Olie, Hilversum_04

Door de lichte muren en witte moderne MDF plinten wordt de kleurstelling van het Afzeliahout extra benadrukt

Afzelia Doussié Visgraat gecombineerd met vloerverwarming

De houtsoort Afzelia is uitstekend te combineren met vloerverwarming. U kunt een hoger rendement behalen door een eiken mozaïek vloer in plaats van een spaanplaat als ondervloer te gebruiken. De verwarming hoeft dan minder hoog opgestookt te worden. Voor meer informatie over vloerverwarming kunt u hier terecht.

Afzelia Doussié Visgraat, Naturel Olie, Hilversum_05

De vloer is niet alleen gelegd in de woonkamer, maar ook doorgelegd in de keuken en hal

Indien u geïnteresseerd bent, maar kampt met vragen kunt u deze uiteraard kwijt bij een van onze adviseurs. U kunt hiervoor bellen naar 088-600 2000, of via de website contact opnemen.

Bent u geïnteresseerd in Afzelia Doussie Visgraat? Bereken hier uw prijs!