Merbau Tapis Bourgogne, Naturel Geolied, Auto Palace Peugeot, Hoogeveen

Toen de Hoogeveense Peugeot-dealer van de Schutstraat naar de Buitenvaart verhuisde was dat niet de enige verandering die de dealer onderging. Op het industriegebied van de Buitenvaart is het blauwe pand opvallend te noemen tussen alle andere industrie. Het zogeheten Blue Box concept van Peugeot betekende namelijk voor iedere dealer een belangrijke verandering: iedere dealer van Peugeot ging voortaan zijn auto’s verkopen vanuit een compleet blauw pand en in al deze panden ligt vanaf dat moment een Merbau Tapis Bourgogne vloer, naturel geolied. Aan de mannen van Baltussen Parket de eer om deze vloer in Auto Palace Peugeot te Hoogeveen te mogen leggen.

Merbau Tapis Bourgogne op de looppaden van het pand

Merbau Tapis Bourgogne op de looppaden van het pand

Merbau Tapis Bourgogne Naturel Geolied

Een houten vloer zorgt voor warmte en gezelligheid. Dat is meteen te voelen wanneer een ruimte met een houten vloer wordt betreden. Datzelfde wil Peugeot ook bereiken met deze Merbau Tapis Bourgogne vloer. Ook bij Auto Palace Peugeot stapt u meteen op een warme vloer waardoor u zich door de warmte en de gezelligheid meer op uw gemak voelt tijdens het kopen van een auto.

De ingang van Auto Palace Hoogeveen

De ingang van Auto Palace Hoogeveen

Merbau, een sterke maar ook warme vloer

Merbau staat erom bekend dat het garant staat voor stevigheid en duurzaam te noemen is. Twee belangrijke aspecten voor Auto Palace Peugeot om te kiezen voor deze vloer. Zo kunnen er zonder problemen auto’s worden verplaatst over de vloer, zonder de vloer te beschadigen en vanuit een commercieel oogpunt; zo kunnen er met gemak talloze klanten worden ontvangen! Daarnaast is de donkere geelbruin achtige kleur met een fraaie glans ook een absolute meevaller. De Merbau Tapis Bourgogne vloer accentueert op deze manier de glans van bijvoorbeeld een metallic grijze auto des te meer. Door de vloer naturel geolied op te leveren wordt de natuurlijke kleur extra behouden.

Ook de loungebar is voorzien van de Merbau vloer waar duidelijk de fraaie glans van de vloer te zien is

Ook de loungebar is voorzien van de Merbau vloer waar duidelijk de fraaie glans van de vloer te zien is

Laat u inspireren door onze overige klantcases!