Eiken visgraat tapis, Clingendael, den Haag

Baltussen Parket heeft ruim 10 jaar geleden de Eiken parketvloeren met een oppervlakte van ruim 300m2 gelegd in het schitterende Clingendael in den Haag. Het ging om een Eiken visgraat vloer en een Eiken vlechtpatroon. Sindsdien onderhoud Baltussen Parket de vloer jaarlijkse de vloer in Instituut Clingendael.

Eiken visgraat Clingendael den Haag

Jaarlijks onderhoudscontract Houten Vloeren

Baltussen Parket levert nu opnieuw jaarlijks onderhoud aan alle vloeren in Instituut Clingendael te den Haag. Alle vloeren worden gereinigd en voorzien van een nieuwe laag olie. Op deze manier blijven de prachtige vloeren in dit monumentale pand in optimale conditie

Eiken Visgraat Vloer Clingendael

De door Baltussen Parket gelegde Eiken Visgraat Vloer in instituut Clingendael, den Haag.

Landgoed uit de 17e eeuw

Instituut Clingendael stamt uit de 17e eeuw en is gebouwd op een prachtig landgoed in den Haag. Sinds 1982 is het gebouw in gebruik bij het Nederlands instituut voor internationale betrekkingen. Het landgoed is overweldigend en dus ook zeker een bezoekje waard!

Eiken Visgraat Parket Vloer Clingendael

De Eiken Visgraat Parket Vloer in de vergaderruimte van instituut Clingendael, den Haag.

Tapis Patronen zorgen voor bijzonder effect

Een Eiken visgraat en een Eiken vlechtpatroon zijn 2 prachtige authentieke vloeren. De patronen zorgen voor een bijzonder effect en zijn op veel manieren af te werken. de tapis patroonvloeren stralen een geweldige sfeer uit die zowel in een authentiek en historisch pand als Clingendael als in een modern interieur uitstekend tot zijn recht komt.

Eiken Houten Parket Vloer Clingendael

De Eiken Houten Parket Vloer in instituut Clingendael, afgewerkt met band & bies en sluitfriezen.

Laat u inspireren door onze overige zakelijke klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Klassiek Eiken Visgraat? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.