Eiken Houten Vloer Verouderd Dubbel Gerookt met Vloerverwarming, Hoogeveen

Op de rand van het industriegebied “De Wieken” in de Drentse plaats Hoogeveen staat het fraaie pand van één van Hoogeveens meest bekende autobedrijven. Autobedrijf Benjamins & Derks is de naam. Deze autogroothandel heeft in de uithoek van Hoogeveen, bijna tegen het naastgelegen dorpje Noordscheschut aan, zeeën van ruimte. En dat heeft het ook nodig, vanwege de talloze jonge, oude, gebruikte en nieuwe auto’s. Niet alleen het plein om de dealer heen staat vol met auto’s, zo ook de showroom. In de showroom van een autodealer staan meestal de mooiste en meest luxe auto’s van de dealer. Zo ook bij Benjamins & Derks. Aan Baltussen Parket de eer om daar met een Eiken Tapis Verouderd Dubbel Gerookt vloer te mogen leggen om het geheel een nog meer chique indruk te geven.

Eiken Tapis Verouderd Dubbel Gerookt

De Eiken Tapis Dubbel Gerookt Verouderd Naturel Geolied is diagonaal gelegd om de ruimte extra groot te laten lijken

Eiken Tapis Verouderd Dubbel Gerookt Naturel Geolied

Zowel de gehele benedenverdieping als de bovenverdieping van het pand zijn voorzien van deze authentieke vloer. Een Eiken Tapis Verouderd Dubbel Gerookt vloer is een gemakkelijke vloer. Dat wil zeggen dat dit type vloer eigenlijk in ieder interieur past. De uitstraling is erg gangbaar. Benjamins & Derks heeft ervoor gekozen om de vloer een Naturel Olie mee te geven. Een goede keuze, niet alleen vanwege de kleur die de vloer na deze olie aanneemt, maar ook in combinatie met het interieur van de autodealer. Door het pand heen staan namelijk her en der ouderwetse benzinepompen in hippe vintage kleuren. Deze authentieke accessoires passen perfect bij de warme en vertrouwde kleur van de vloer!

Eiken Tapis Verouderd Dubbel Gerookt

De entree van Autobedrijf Benjamins & Derks

Wat is een tapis vloer?

Zoals hierboven genoemd staat, is er een behoorlijke keuze als het gaat om afwerkingen van een Tapis Verouderd Dubbel Gerookt vloer. Waar Benjamins & Derks heeft gekozen voor een Naturel olie is het ook mogelijk om te kiezen voor een zwarte, witte of een naturola (naturel met een vleugje wit) olie. Zo kunt u precies de juiste kleur kiezen bij uw vloer. Een ander bijkomend voordeel van deze vloer is dat het een zeer stevige vloer

Houten vloer met vloerverwarming? Het kan!

Eiken Tapis wordt gespijkerd en verlijmd gelegd op een ondervloer. Dat wil zeggen: de Tapis stroken of planken liggen gespijkerd en verlijmd op een ondervloer. Vaak is dat spaanplaat, zo ook in dit geval. Soms wordt er gekozen om een ietwat dunnere patroonvloer (Mozaïek bijvoorbeeld) als ondervloer te gebruiken die dan weer op een zandcementdekvloer ligt. Dit wordt gedaan om ook vloerverwarming mogelijk te maken. In beide gevallen is het mogelijk, maar de variant met patroonvloer wordt aangeraden, omdat er door de dikte van de spaanplaten geen volledig rendement uit de vloerverwarming kan worden gehaald. Bij de patroonvloer wel. Voor meer advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs of telefonisch advies vragen door te bellen met 088 600 2000 of door te mailen naar info@parketonderhoudservice.nl. Daarnaast bent u van harte welkom van donderdag tot en met zaterdag in onze showroom waar onze vakkundige verkoopmedewerkers u kunnen voorzien van professioneel advies.

Eiken Tapis Verouderd Dubbel Gerookt

Ook de bovenverdieping is voorzien van de dubbel gerookte vloer

Laat u inspireren door onze overige klantcases!