Grigio Vloeren, nieuw klassiek.

 • 40 jaar ervaring
 • Vrijblijvend advies op locatie door heel NL
 • Afspraak in de avond mogelijk
 • Eigen parketteurs

  Maak direct een afspraak

  Onze adviseurs komen vrijblijvend met een showroom bij u thuis!

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Bel direct: 088 - 600 2000

  De parketvloeren van Grigio hebben een verouderde uitstraling en zijn door de sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en patronen erg bijzonder. Visgraatvloeren en blokpatronen zijn net als Oud Vlaamse panelen en Oud Vlaamse punten goed mogelijk met Grigio vloeren. Het is een karakteristieke vloer, die bij veel verschillende interieuren en stijlen past. Een interessante keuze met veel mogelijkheden.

   

  Past een Grigio vloer bij u?

  Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

   

  De voordelen van Grigio vloeren

  • Authentieke sleetse uitstraling;
  • Veel legwijzes mogelijk;
  • Interessante kleurpigmenten;
  • Nieuw klassiek.

  Bent u geïnteresseerd in Grigio Vloeren? Bereken hier uw prijs!

  Grigio vloeren en speciale pigmenten

  Grigio biedt 5 gedekte pigmenten aan. De parketdelen ondergaan na de keuze van een pigment een bijzondere bewerking. Hierdoor ontstaat een basiskleur met een grijze ondertoon. Ook bijzonder aan dit product is het feit dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd. De basiskleur wordt afgewerkt met een transparante onderhoudswas, of u kiest voor een witte of zwarte onderhoudswas. Grigio vloeren zijn te verkrijgen in verschillende varianten.

  • Grigio samengesteld zijn robuuste brede delen of kan een zwevende vloer zijn wanneer u kiest voor een vloer met een gering contactgeluid. Een zwevende vloer wordt aangebracht op verend isolatiemateriaal om contact en luchtgeluid zo veel mogelijk te beperken. Met name in appartementen kan dit een belangrijke voorwaarde zijn om een parketvloer te mogen leggen. Naast deze mogelijkheid kunnen alle Grigio vloeren probleemloos op vloerverwarming worden gelegd.
  • Grigio vintage is een vloer met een ruwe, natuurlijke uitstraling en is daarmee geschikt voor zowel moderne of juist klassieke interieurs. De vloer ontleent haar ruwe uitstraling aan een unieke zaagwijze, gelijkend aan die van een lintzaag. Hierdoor krijgt Grigio Vintage een herkenbaar ruig oppervlak.

  In de showroom van Baltussen Parketvloeren in Hoogeveen bevindt zich een prachtige voorbeeldvloer van Grigio, maar onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs meer voorbeeldvloeren. Maakt u daarvoor in afspraakformulier op deze pagina een afspraak of bel 088 600 2000.

   

  Grigio vloeren inspiratie

  Baltussen Grigio Visgraatvloer Leisteengrijs.

  Baltussen Grigio Visgraatvloer Leisteengrijs in een modern interieur. Een uitstekende combinatie.

  Een authentieke look is niet beter te combineren dan met een verouderde vloer en een visgraatvloer. Grigio doet het!

  Een authentieke look is niet beter te combineren dan met een verouderde vloer en een visgraatvloer. Grigio doet het!

  Een prachtige verouderde Grigio visgraatvloer, sluiergrijs met band & bies.

  Grigio strokenvloer in een hedendaags interieur. Prachtig gecombineerd!

  Bent u geïnteresseerd in Grigio Vloeren? Bereken hier uw prijs!