Gebonden of Ingeslepen Vloerverwarming

Baltussen Parket verneemt vaak van haar klanten dat een gedeelde garantie bij nieuwbouw en verbouwing als onprettig wordt ervaren. Wanneer er gesproken wordt over houten vloeren in combinatie met vloerverwarming, worden er vaak tegenstrijdige beloftes gedaan. De oorzaak van deze tegenstrijdigheden zit hem vaak in het feit dat technische en praktische aspecten door elkaar worden gehaald.

Een houten vloer heeft een technisch verhaal, maar tegelijkertijd moet de vloer ook warmte doorgeven en comfortabel aanvoelen. Bij Baltussen Parket garanderen we dat een mooie houten vloer ten alle tijden gecombineerd kan worden met een energiezuinige woning en alle overige voordelen van vloerverwarming.

JK-Vloerverwarming-ingeslepen

Met behulp van de revolutionaire inslijpmethode worden er sleuven aangebracht in een bestaande dekvloer.

 

Waarom vloerverwarming via Baltussen Parket laten verlopen?

 • Eén aanspreekpunt tijdens het hele proces rondom uw vloer én vloerverwarming
 • Garantie vloerverwarming en houten vloer onder één dak
 • Kwaliteitswaarborging door nauwe samenwerking met JK Vloerverwarming en Fermacell
 • Totaalservice voor marktconforme prijzen
 • Eerlijk en deskundig advies en begeleiding van begin tot eind
 • Er wordt gebruik gemaakt van revolutionaire technieken en de meest innovatieve producten

Baltussen Parket- 5* kwaliteitsgarantie

De Baltussen Parket 5* garantie houdt in dat u zowel de vloerverwarming, de lijm, de dekvloer, de houten parket vloer en de installatie van de houten vloer in zijn geheel door Baltussen Parket kan laten verzorgen. Hierbij wordt de kwaliteit van alle disciplines door ons gegarandeerd.

 

 

Wij staan garant voor alle disciplines

Baltussen Parket neemt haar verantwoordelijkheid en durft garant te staan voor de kwaliteit van de gehele vloer, van begin tot eind. Al onze partners hebben meer dan 30 jaar ervaring in eigen vakgebied en zijn een volwassen speler in eigen industrie.

Kort gezegd: U bent de opdrachtgever voor Baltussen Parket en wij zorgen ervoor dat alle disciplines, op eigen onderdeel, kwaliteit leveren.

 

Voor welke Vloerverwarming kiest u?

Innovatieve systemen en gepatenteerde slijpmachines maken vloerverwarming in iedere situatie en in iedere woning mogelijk. Bij nieuwbouw wordt vaak gekozen voor het gebonden systeem. Bij verbouwing ligt de dekvloer al waardoor in deze gevallen gekozen wordt voor de in ingeslepen vloerverwarming. Estrichplaten maken vloerverwarming mogelijk in oude panden met ongelijke constructies.

 

 

 

 

 

Met behulp van de revolutionaire inslijpmethode worden er sleuven aangebracht in een bestaande dekvloer. De verwarmingsbuizen worden verwerkt in deze sleuven waardoor er niet opnieuw een hoogte van 5 tot 6 centimeter bij hoeft te komen, zoals bij traditionele bindvloeren wel het geval is. Vanzelfsprekend wordt ook de traditionele vloerverwarming gelegd. De verwarmingsbuizen worden hierbij gebonden op een kwalitatief hoogwaardige bindvloer.

Baltussen Biedt totaaloplossing voor uw vloer en vloerverwarming

Baltussen Parket komt u graag tegemoet door een totaaloplossing te bieden voor uw vloer in de breedste zin van het woord. In de oriëntatiefase wordt er actief geluisterd naar uw wensen en behoeften, om vervolgens een persoonlijk advies te bieden. In de uitvoerende fase wordt gezorgd voor een optimale begeleiding waarbij de lijntjes met Baltussen Parket kort blijven. Baltussen Parket is uw persoonlijke aanspreekpunt rondom uw vloer en vloerverwarming, met als doel een plezierig en helder proces op weg naar het gewenste eindresultaat.

 

Neem contact op voor meer Informatie

Bent u op zoek naar aanvullende informatie voor uw specifieke situatie? De adviseurs van Baltussen Parket staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact op.

 

Waarom Vloerverwarming?

 • Geen zichtbare radiatoren meer in de ruimtes
 • 10% zuiniger ten opzichte van hoge temperatuur systemen
 • Constante temperatuur in huis
 • Hygiënischer dan radiatoren
 • Betere handhaving van luchtvochtigheid
 • Voelt comfortabeler aan door stralingswarmte
 • Neemt geen praktische ruimte in beslag
Ingeslepen vloerverwarming

De ingeslepen Fermacell plaat met daarin de verwarmingsbuizen die zorgen voor warmte.