Fermacell en Houten Vloer? De oplossing bij ongelijke constructies

De Fermacell estrichplaten, egalisatiemiddelen en geluidsreducerende vilten bieden de oplossing voor het plaatsen van houten vloeren in oude panden met ongelijke constructies. Nieuwe technieken maken egalisatie, geluidsreductie en vloerverwarming mogelijk.

Houten vloeren met vloerverwarming op ongelijke constructies in oude panden

Ongelijke houten constructies in oude panden en woningen kunnen met behulp van Fermacell egalisatiekorrels geëgaliseerd worden. De Estrichplaten worden op de geëgaliseerde constructie geplaatst en kunnen voorzien worden van ingeslepen sleuven en verwarmingsbuizen. De Estrichplaten bestaan uit elementen met gerecycled vilt en hebben een geluidreducerende functie. Met dank aan de innovatieve technieken kunnen de prachtige houten vloeren van Baltussen Parket in iedere situatie gelegd worden.

Waar bent u naar op zoek?

 

De voordelen van Fermacell producten

  • Egalisatiekorrels maken egalisatie bij ongelijke constructies in bijvoorbeeld oude grachtenpanden mogelijk
  • Estrichplaten kunnen voorzien worden van sleuven met daarin verwarmingsbuizen
  • Gerecyclede filters zorgen voor geluidsreductie
  • Maakt vloerverarming mogelijk in ongelijke constructies in oude panden
  • Estrichplaten kunnen eenvoudig en snel worden aangebracht

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden

Innovatieve systemen maken een stille houten vloer in combinatie met vloerverwarming in iedere situatie en in iedere woning mogelijk. Heeft u vragen over de technieken van Fermacell in combinatie met uw houten vloer? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.