Bolefloor, vloer met natuurlijke vormen.

Bolefloor is anders dan andere houten vloeren. De vloerdelen zijn niet recht, maar zijn allemaal uniek door hun natuurlijke rondingen. Deze gebogen vloeren geven uw Bolefloor, vloer met natuurlijke vormen een fantastische uitstraling.

Een Noten Bolefloor in een huis in Den Hoorn met nog veel meer Amerikaans noten hout

Een Noten Bolefloor in een huis in Den Hoorn met nog veel meer Amerikaans noten hout

 

De voordelen van Bolefloor vloeren

  • Unieke uitstraling;
  • Talloze houtsoorten en afwerkingen mogelijk;
  • Technologisch hoogwaardig product;
  • Vloerverwarming mogelijk;
  • Ook te gebruiken op wanden en plafonds.

Past een Bolefloor bij u?

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

 

 

 

Verkrijgbaar in talloze houtsoorten

Bolefloors  zijn leverbaar in verschillende houtsoorten, onder andere:

Het leven is geen rechte lijn

Een Bolefloor heeft een uniek patroon zonder merkbare herhaling. Omdat tijdens het zagen van het hout de natuurlijke vorm van de boomstam wordt gevolgd, is er veel minder onnodig zaagverlies. Tevens ontstaat er op deze manier een fantastisch uniek product. Geen twee Bolefloor vloeren zijn gelijk.

Bolefloor gebogen vloeren zijn een oplossing voor vele situaties: woningen, commerciële ruimtes, winkels en presentatieruimtes. Het is een vloer die zorgt voor een intiem, natuurlijk en individueel interieur. Een Bolefloor is zelfs toepasbaar op wanden en plafond. De vloer is ideaal voor ruimtes met wisselende temperaturen en daarom ook goed toepasbaar op vloerverwarming of andere extreme omstandigheden.

 

Bolefloor gelegd door Baltussen Parket

Bekijk in onderstaande video de op maat gemaakte Estlandse Noten Bolefloor. Een unieke vloer in een schitterend noten interieur in Zuid Holland. Bekijk de video.

Bent u geïnteresseerd in Bolefloor? Bereken hier uw prijs!