Bauwerk Parkett Vloeren Nederland

  • 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies op locatie door heel NL
  • Afspraak in de avond mogelijk
  • Eigen parketteurs

Bauwerk Parkett vloeren worden al meer dan 80 jaar gefabriceerd, maar beleven in Nederland pas recentelijk een definitieve doorbraak. De Bauwerk Parkett vloeren bestaan uit verschillende collecties, waarbij iedere lijn een geheel eigen uitstraling heeft. De van oorsprong Zwitserse vloeren zijn van topkwaliteit en worden aangeboden in verschillende prijssegmenten.

De adviseurs van Baltussen Parket ondersteunen u graag bij het vinden van uw gewenste Bauwerk Parkett vloer. Op deze pagina worden alle Bauwerk productlijnen door middel van fraaie foto’s en technische informatie uitgelicht. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden qua houtsoorten, legpatronen en plankgroottes, afwerkingen en kleurstellingen.

bauwerk quadrato eiken crema

 

De voordelen van Bauwerk Parkett vloeren

•Iedere productlijn een unieke uitstraling.
•Beschikbaar in meerdere houtsoorten en kleuren.
•Diverse afwerkingsmogelijkheden vloeroppervlak.
•Zeer geschikt voor vloerverwarming.
•Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
•Makkelijk schoon te houden.
•Hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
•Iedere kleur een unieke uitstraling.
•Eenvoudig te leggen door messing en groef.

 

 

Ontdek de verschillende Bauwerk Parkett lijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke Bauwerk Parkett Vloer past bij u?

Het assortiment van Baltussen Parket bestaat uit veel verschillende Bauwerk Parkett collecties. Iedere lijn heeft een uitstraling een divers scala aan mogelijkheden en een geheel eigen identiteit. Door de specifieke mogelijkheden qua kleurkeuze en afwerkingen, is er voor vrijwel ieder interieur een gepaste Bauwerk parketvloer te bedenken.

De Bauwerk Casapark collectie

De Casapark Parketvloer wordt omschreven als een vloer vol karakter. De drie- laagse Casapark vloer van Bauwerk Parkett heeft een authentieke uitstraling en schitterende kleurnuances. Een rustige sortering of een meer doorleefde sortering, de keuze uit drie verschillende breedtes en acht verschillende kleurtinten. Door de verschillende kleuren, afwerkingen en mogelijkheden is de vloer in vrijwel ieder interieur toepasbaar.

De Bauwerk Silverline Edition

Echte luxe betekent ruimte. Ruimte en de tijd om ervan te genieten. Hoogwaardige materialen spelen een grote rol bij Silverline Edition van Bauwerk Parkett. Een hoogwaardige vloer, beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en planken van bijna 3 meter lang. Uw luxueuze ruimte wordt dus letterlijk en figuurlijk weergegeven met de Silverline Edition.

De Bauwerk Unopark collectie

De Unopark parketvloer staat bekend om veelzijdige klarakter. De mogelijkheden van deze fraaie Bauwerk Parkett vloer zijn eindeloos, waardoor de vloer in vrijwel iedere woning en in ieder interieur toepasbaar is. De houtsortering van de Unopark vloer is van topkwaliteit en het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

De Bauwerk Villapark collectie

De Villapark parketvloer geeft volgens de experts in de parketwereld een gevoel van welzijn. De populaire vloer staat bekend om zijn mooie kleuren en zijn gestructureerde oppervlak met royale afmetingen. Het recept voor een schitterende productlijn uit het assortiment Bauwerk Parkett vloeren.

De Bauwerk Trendpark collectie

De Trendpark parketvloer is een trendy vloer die warmte, leven en karakter uitstraalt. Een geolied en/of geborsteld oppervlak, verschillende kleuren en diverse afwerkmogelijkheden. De Trendpark lijn van Bauwerk Parkett is volledig naar eigen wens in te vullen en toepasbaar binnen vrijwel iedere interieurstijl.

De Bauwerk Flow Edition collectie

De Flow Edition parketvloer heeft het beste van twee werelden. De, door gietvloeren geïnspireerde, houten vloer heeft het industriële karakter van een gietvloer, maar de kwaliteiten en de warmte van een échte houten vloer.

De Bauwerk Megapark collectie

De Megapark parketvloer staat bekend als een kwalitatief hoogwaardige vloer die wordt geprezen vanwege zijn hardheid en duurzaamheid. De Megapark Doussie, Jatoba en Sucupira vloeren zijn gecertificeerd.

De Bauwerk Cleverpark collectie

De Cleverpark Parketvloer is opgebouwd uit handige 1250 x 100 milimeter planken die eenvoudig te leggen zijn in woningen variërend van royale woningen tot compacte stad appartementen en van kinderkamers tot kantoren. De Cleverpark vloer bevordert het gevoel van welzijn in uw woning.

De Quadrato Visgraat collectie

Het voelen van de ruimte met de warmte van een verfijnde visgraat vloer. De Quadrato collectie van Bauwerk Parkett voldoet aan alle verwachtingen. De Quadrato collectie legt met haar fraaie visgraatvloer de nadruk op authenticiteit en karakter. Beschikbaar in 3 verschillende kleurstellingen en een hogere sortering maakt de Bauwerk Parkett Quadrato vloer er eentje met een royale uitstraling.

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Vloer? Bereken hier uw prijs!

 

Farina Bauwerk vloer