Een Wit Geverfde Houten Vloer

Een witte houten vloer is bijna niet weg te denken uit de hedendaagse vintage en retro interieurs. Kleurrijke kleden, stijlvolle banken en fancy cactussen maken het plaatje helemaal compleet samen met een wit geverfde houten vloer. Het is gedurfd, dat moeten we te kennen geven, maar een wit geverfde houten vloer is zeker een unieke beleving. Heeft u het lef om te gaan voor een witte houten vloer?

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Een detail foto van een wit geverfde houten vloer

Een witte houten vloer

Een witte houten vloer is het tegenwoordig helemaal! Ten eerste geeft het een erg lichte indruk, wat in vele gevallen erg bevorderlijk is voor de ruimte. Daarnaast is het ook fantastisch te combineren met allerlei type inrichtingen. Klassiek en vintage, maar ook strak en modern zijn stijlen die perfect samengaan met een wit geschilderde houten vloer. Ook een winkel zou een perfecte ruimte zijn voor een wit geschilderde vloer. Verkoopt u namelijk veel gekleurde kleding of schoenen, dan komen deze extra goed naar voren dankzij de witte houten vloer.

Om de trendy witte houten vloer het best tot zijn recht te laten komen is het aan te raden om in uw interieur te compenseren met andere kleuren. Felle kleuren als details in bijvoorbeeld kussentjes, kleedjes of accessoires zorgen voor een mooi contrast. Plaats daar een donker gekleurde bank en stoelen bij en het plaatje is compleet.

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Een vintage interieur gecombineerd met de witte houten vloer

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Nog een voorbeeld van een perfect contrast tussen interieur en houten vloer

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Vintage ontmoet modern

 

 

Een nieuwe wit geschilderde houten vloer?

Bent u helemaal verliefd geworden op de sfeer die deze unieke, wit geschilderde houten vloer met zicht mee brengt? Bereken dan hieronder wat een nieuwe wit geschilderde vloer in uw woning kost. Beschikt u over een houten vloer en wilt u hem juist wit laten schilderen? Neem dan hier eens een kijkje.

Bent u geïnteresseerd in Geschilderde Houten Vloeren? Bereken hier uw prijs!

 

Laat u inspireren door onze overige klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Geschilderde Houten Vloeren? Bereken hier uw prijs!