Welke Houten Vloer Past Bij Mij?

Welke houten vloer past bij mij? Dat is een vraag die helemaal niet vreemd is en ons ook zeker niet onbekend is. Het antwoord is simpel: uw levensstijl bepaalt namelijk welke vloer bij jou past. Ieder mens is verschillend en heeft uiteenlopende interesses, bezigheden en meningen. Daarnaast moet een houten vloer niet alleen bij uw levensstijl, maar ook bij uw manier van wonen passen.welke houten vloer past bij mij?

Landelijk, authentiek en duurzaam

Woont u in de rustige landerijen van Nederland in een boerderij of landelijk woonhuis en geeft u de voorkeur aan duurzame producten en behoudt u graag de authenticiteit van uw woning en levensstijl, dan is de keuze voor een bijpassende vloer logisch.

Een van de mogelijkheden is de Bamboe vloer, verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Bamboe is een duurzame en zeer sterke vloer met een fraaie en herkenbare tekening in de plank, zowel sidepressed als plainpressed.

Welke houten vloer past bij mij?

De Onbehandelde Bamboe vloer

Ook is er de Raftwood vloer. Een robuuste houten vloer waarbij nerven en noesten zeker geen gemis zijn. Deze ruige houten vloer wordt gekloofd uit Zuid-Europese spoorbielzen en dragen dus al een heel leven bij zich. In meerdere kleurstellingen verkrijgbaar en daarom perfect voor in uw landelijke woning.

Welke houten vloer past bij mij?

De Raftwood Amazone

Een andere mogelijkheid is de Stone Collectie parketvloer. Net als de Raftwood vloer een robuuste vloer wat tot stand is gekomen door de vloer te wassen met stenen voor de ruige look. Daarnaast wordt de Stone Collectie vloer gerookt om de unieke kleurstellingen te kunnen bieden.

Welke houten vloer past bij mij?

De Stone Collectie Turfsteen

Stijlvol, modern en zacht

Wanneer u net de sleutels van een spiksplinternieuwe woning in een nieuwbouwwijk hebt gekregen of zojuist een appartement in hartje Amsterdam bent ingetrokken past daar uiteraard ook een houten vloer bij. Uiteraard kunt u nu ook kiezen voor een houten vloer van het kaliber zoals hierboven staat geschreven, maar u kunt ook kiezen voor een meer moderne en zachtere vloer.

Een van die mogelijkheden is dan de Bauwerk Casapark. Een zachte en stijlvolle eiken vloer wat werkelijk waar overal bij past. Of u nu liefhebber van minimalistisch inrichten bent of bijvoorbeeld liever Loods5 afstruint voor de leukste kleine accessoires die in kastjes en op tafeltjes in uw woonkamer verschijnt. De Bauwerk Casapark, verkrijgbaar in meerdere sorteringen en kleurstellingen is er voor iedereen!

Welke houten vloer past bij mij?

De Bauwerk Casapark Farina

Ook houten vloeren in de Hongaarse Punt en de Visgraat zijn weer helemaal in. Voorheen zagen we dit type vloer vaak alleen nog terug in bedrijfspanden. Tegenwoordig zien we ze ook steeds vaker terugkomen in hippe woningen. Verkrijgbaar in ontelbare soorten hout, sorteringen en kleuren!

Welke houten vloer past bij mij?

De Eiken Hongaarse Punt

Welke houten vloer past bij mij?

De Bauwerk Quadrato Grote Visgraat vloer

Om in de volgebouwde grote steden en woonwijken voor meer licht te zorgen worden muren en plafonds vaak wit gehouden. Zo creƫert toch nog die lichte woonkamer die u zo graag wilde. Er is een mogelijkheid om daar nog een schepje bovenop te doen, namelijk door te kiezen voor een geschilderde houten vloer. Te schilderen in de kleur die u maar wilt!

Welke houten vloer past bij mij?

De Wit Geschilderde vloer

Hebben wij u enthousiast gemaakt en op weg geholpen met de juiste keuze voor uw houten vloer, neem dan contact met ons op via 088 600 2000 of mail naar info@parketonderhoudservice.nl Heeft u nog steeds vragen en wilt u de vloeren liever bij u thuis of bij ons in de showroom, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs via bovenstaande gegevens.