De Trends Van Houten Vloeren In 2017

We zijn nog maar net in 2017 beland, maar nu al zijn we bezig met de trends van houten vloeren in 2017. Welke vloeren zijn helemaal hip en welke vloer past nu echt binnen welk interieur? Kortom, hoog tijd om eens te gaan bekijken wat we dit jaar kunnen verwachten op het gebied van houten vloeren trends.

Rustiek en robuust

Ze zijn al jaren in omloop, maar tegenwoordig ook steeds meer in trek: de robuuste en rustieke (zo noemen we de houtsortering van dit type vloer) houten vloer. Het blijft altijd een mooi effect geven, een doorleefde of verouderde vloer in een heel hip en modern ingerichte woning. Maar tegenwoordig ziet u dit type vloer ook vaak terugkomen in authentieke, landelijke woningen. Ook daar past een robuuste vloer erg goed, aangezien er de vloer ook een landelijke uitstraling heeft. Een heel ander interieur geeft de vloer op die manier een heel andere uitstraling mee. Vloeren die in deze categorie vallen zijn: de Raftwood, de Stone Collectie en de Verouderd Eiken.

eiken verouderd visgraat

De zwaar verouderde eiken visgraat vloer!

Warm, strak en licht

Naast de robuuste en ruige vloeren komen ook de strakke, verfijnde en vaak wit geoliede vloeren weer in trek. Deze strakke vloeren worden vaak gecombineerd met heel wisselende interieurs, omdat dit type vloeren simpelweg ook met ieder interieur te combineren zijn! Met name in nieuwbouwwijken zie je vloeren als deze vaak terug. Vaak ook in combinatie met vloerverwarming, wat overigens ook met de rustieke en robuuste vloeren die hierboven omschreven staan te combineren is.

bauwerk parkett casapark farina

De warme en lichte Casapark Eiken Farina van Bauwerk Parkett

De kleuren van een houten vloer

Als het gaat om kleuren van de houten vloeren zijn er eigenlijk twee richtingen. De naturel en de lichte houtkleuren zijn nog altijd erg in trek. Met name de warme en lichtere tinten van bijvoorbeeld onze Bauwerk Casapark Farina vloeren ziet u in steeds meer interieurs terug. Daarnaast gaan ook de gekleurde parketvloeren steeds meer in worden. Zo heeft Bauwerk naast de naturel en wit gekleurde houten vloeren ook verschillende lijnen, zoals de Flow Edition met bijvoorbeeld grijs, donkergrijs en bijna zwart gekleurde houten vloeren. Deze vloeren zijn zeer goed te combineren met uw interieurs om dat grijs gewoonweg bij alle kleuren past!

flow edition bauwerk parkett

Dit is de grijze Flow Edition vloer van Bauwerk Parkett

Houten Vloeren Trends van 2017

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor een ieder die kiest voor een houten vloer! Heeft u toch nog vragen en wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast kunt u vrijblijvend een van onze adviseurs bij u langs laten komen om op locatie vakkundig advies te krijgen. Verder kunt u ook op onze Pinterest kijken om inspiratie op te doen! Bereken hieronder alvast wat de gangbare Bauwerk Casapark voor u zal kosten!

 

Bent u geïnteresseerd in Bauwerk Casapark? Bereken hier uw prijs!