De stijlvolle Stadler Form Luchtbevochtiger

Brrr.. Wat koelt het af! De winter klopt op de deur! Inherent aan de winter is een droge lucht. Wat velen niet weten is dat een droge lucht een negatief effect kan hebben op een vloer. Naast het veroorzaken van gezondheidsklachten, zijn schommelingen in de luchtvochtigheid wel degelijk van invloed op een houten vloer.

Droge lucht in de winter beschadigd houten vloer

In de winter is de lucht doorgaans minder vochtig dan in de zomer. In het geval van een hoge luchtvochtigheid zet de vloer uit. Zodra de winter het land bereikt en de lucht droger wordt, krimpt de vloer en kunnen er scheuren ontstaan. Een luchtbevochtiger kan deze beschadigingen voorkomen.

Het nut van een luchtbevochtiger

Een luchtbevochtiger is een apparaat dat er voor zorgt dat de lucht vochtig blijft. Het vochtig maken van de lucht kan op een aantal manieren:

Koud water verdampers

Een koud water verdamper maakt de lucht vochtig door middel van een ventilator. Nadelen hiervan zijn de hoge energiekosten en het geluid dat de ventilatoren produceren.

Stoombevochtigers

Een stoombevochtiger maakt de lucht vochtiger door een bepaalde hoeveelheid water in een reservoir aan de kook te brengen. De dampen verhogen de luchtvochtigheid, maar hiernaast ook de temperatuur in huis.

Stadler Form Luchtbevochtiger

De Stadler Form Luchtbevochtigers zijn de meest energiezuinige en stille luchtbevochtigers. Hiernaast staat de Stadler Form Luchtbevochtiger voor stijl, design en gemak. Stadler Form zorgt voor een optimale leefomgeving en met creatieve namen zoals Oskar, Max en Albert beschikt Stadler Form over een zeer uitgebreid assortiment.

Wees op tijd en voorkom beschadigingen aan uw vloer. Laat u verwonderen door het design en het gemak van de Stadler Form en neem een kijkje in onze Parket Onderhoud Service webshop.

Stadler Form Luchtbevochtiger Baltussen Parket

Eén van de stijlvolle Stadler Form Luchtbevochtigers uit het assortiment van Baltussen Parket Onderhoudservice.