Verouderd Eiken Parketvloer, uniek doorleeft karakter.

Verouderde Eiken parketvloeren zijn momenteel zeer populair en vormen hierdoor een belangrijke trend! Een houten vloer kan op veel verschillende manieren worden verouderd en ieder verouderingsproces heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstralingen. Een verouderde Eiken parketvloer is met de juiste afwerking uitstekend toepasbaar binnen zeer uiteenlopende interieurstijlen.

De voordelen van een verouderde Eiken parketvloer

•Een uniek doorleeft karakter
•100 jaar oude uitstraling met hoge kwaliteit
•Vloerverwarming mogelijk
•Grote keuze in verouderingstechnieken
•De houtbeleving is groter dan ooit
•Dagelijkse leefsporen worden nauwelijks opgemerkt

Past een Verouderde Eiken parketvloer bij u?

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen via de offertepagina.

 

Verkrijgbaar in talloze legpatronen

Verouderde Eiken Parketvloeren zijn leverbaar in verschillende patronen, onder andere:

De mogelijkheden voor het verouderen van een Eiken Parketvloer

Baltussen Parketvloeren kan elke parketvloer verouderen. De houtsoort en de houtsoort is hierin geen probleem. Grenen massieve parketvloeren, Eiken visgraatvloeren en Eiken lamelvloeren. Wanneer u het effect van een verouderde houten vloer nog wilt versterken is het mogelijk om uw voor de olie/lak te behandelen met loogbeits. Hierdoor krijgt u vloer een verweerde grijze kleur. Wanneer u deze hierna behandeld met vloerolie in combinatie met een door u gekozen kleur wordt het effect van het verouderen nog meer versterkt en krijgt u een prachtige authentieke vloer.  Door het verouderde effect blijven de dagelijkse leefsporen onopgemerkt. Dit betekent dat een verouderde vloer ook uitstekend is te gebruiken in winkels, cafés, en restaurants.

Verouderingsprocessen voor een Eiken parketvloer

Het verouderen van een parketvloer is op verschillende manieren mogelijk:

  • Getrommelde houten vloeren, de parketvloer wordt bewerkt met grind, zand & steentjes in een trommel. Op deze manier krijgt de vloer een extreme verouderde look.
  • Geschaafde houten vloeren, delen van de plank worden geschaafd waardoor de structuur van het hout beter naar voren komt en een stuk ruiger wordt.
  • Geschraapte houten vloeren, delen van de plank worden handmatig geschraapt. Een eeuwenoude manier om uw vloer een verouderde look te geven.
  • Gezaagde houten vloeren, de parketvloer wordt licht gezaagd, wat resulteert in veel kleine streepjes in de vloer. Een uniek verouderingsproces!
  • Gezandstraalde houten vloeren, de planken worden bespoten / bestraald met scherp zand.
  • Ook een combinatie van de verschillende verouderingstechnieken is mogelijk!

Een verouderde vloer is bij Baltussen Parketvloeren pure ambacht. In overleg met u kunnen wij uw vloer handmatig verouderen waardoor u kunt spreken van een unieke houten vloer waar u nog jaren plezier van heeft.

Voor meer informatie over afwerkingen neemt u contact op of vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Een prachtige verouderde Eiken visgraatvloer, behandeld met grijze olie voor een nog sterker verouderd effect.

Een prachtige verouderde Eiken visgraatvloer, behandeld met grijze olie voor een nog sterker verouderd effect.

Bent u geïnteresseerd in Verouderd Eiken Parketvloer? Bereken hier uw prijs!

 

Comments are closed.