Over ons

Sinds 1974 legt Baltussen Parket houten vloeren door het hele land. In 1991 heeft Joost Baltussen het bedrijf overgenomen van zijn vader Jan Baltussen en sindsdien floreert het familiebedrijf als nooit tevoren. Het begon letterlijk vanuit de kofferbak van zijn auto. Jan Baltussen ging met de auto met volgeladen met parket langs bij klanten. Na zijn kofferbak werden de vloeren geleverd vanuit een garage en daarna kwam het eerste bedrijfspand.

Emiel Streutker, directeur van het in 2014 met Baltussen Parket gefuseerde Parket Onderhoud Service, krijgt in 2017 het vertrouwen van zowel Joost als Jan om de aandelen van Joost over te nemen en geheel zelfstandig verder te gaan. Het bedrijf behoudt dezelfde naam en zal op dezelfde wijze verder gaan zoals het nu bezig is.

Baltussen Parket busjes door de jaren heen.

Baltussen busjes door de jaren heen.

Team Baltussen Parket

Dagelijks is het Baltussen Parket- team enthousiast aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het team handhaaft de ambachtelijke visie, waardoor de authentieke Baltussen Parket- werkwijze door de jaren heen volledig in stand is gebleven. Graag stellen we aan u voor:

Emiel Streutker – Commercieel Directeur 
emiel streutker baltussen parket

Emiel Streutker, vanaf zijn 12de werkt hij samen met Joost Baltussen. Eerst als zaterdaghulp en vakantiewerk, maar vanaf zijn 15de ook verkoop assistent van Marjanne en Joost. Na zijn studie wist Emiel niet exact wat hij zou gaan doen, totdat al gauw het idee ontstond om samen met Joost iets te gaan doen in de onderhoudsmarkt, midden in de crisis was dit een sterk groeiende markt. Parket Onderhoud Service groeide in de jaren daarna sterk, dit was ook aanleiding om het moederbedrijf en Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service in 2014 samen te voegen tot één sterke combinatie. Emiel houdt zich vooral bezig met aansturing van het verkoopteam, online marketingteam en conceptontwikkeling.

 

Jeroen de Melker – Deskundig Adviseur Regio Zuid-Holland

Jeroen de Melker is Deskundig Adviseur binnen Baltussen Parket. Jeroen is al jaren actief in de parket branche en adviseert nu met zijn kennis sinds het voorjaar van 2016 voor Baltussen Parket. Dit doet Jeroen met veel zorg en toewijding om onze klanten van een vertrouwd gevoel en advies te voorzien.

 

 

 

Edwin Hammink – Deskundig Adviseur Regio Zuid- en West-Nederland

edwin hammink baltussen parketEdwin heeft de opleiding Middelbaar Middenstands Onderwijs gevolgd en is al meer dan tien jaar werkzaam in de parketbranche. Door deze jarenlange ervaring heeft Edwin zijn expertise op het gebied van nieuwe en gerenoveerde houten vloeren kunnen uitbouwen. Met veel passie en toewijding zal Edwin u dan ook voorzien van een passend advies.

 

 

 

Marieke Löwik – Office Manager
marieke löwik baltussen parket
Marieke Löwik is sinds augustus 2014 actief binnen Baltussen Parket. Aan het instituut voor bedrijfskunde heeft Marieke de opleiding bedrijfskunde MER gevolgd. Marieke draagt zorg voor de aansturing voor kantoormedewerkers, is verantwoordelijk voor de P&O werkzaamheden en richt zich op de klantrelaties.

 

 

Marjanne Tiemens – Deskundig Adviseur Binnendienst

In 1995 werd de zeventienjarige Marjanne Tiemens in dienst genomen. Marjanne viel meteen op door haar verkooptalent. Dit is de directe reden dat Marjanne 20 jaar later nog steeds in dienst is van Baltussen Parket. Marjanne staat de consument te woord in onze showroom en ook telefonisch. Ze helpt daarbij de klant met het adviseren en het maken van de juiste keuzes als het gaat op het gebied van nieuwe vloeren en onderhoud.

 

 

Milou Doezeman – Deskundig Adviseur Binnendienst

milou doezeman baltussen parket

Milou werkt sinds maart 2017 bij Baltussen Parket. Zij heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond en heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan bij de Rabobank. Milou is klantgericht, goed in snel schakelen en kan daarmee de rust en het overzicht behouden. Milou is binnen Baltussen Parket verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopteam en het opvolgen van binnenkomende klantvragen.

 

 

 

Rayenne Scheper – Deskundig Adviseur Binnendienst

Ryjenne bewerkt

Sinds februari is Rayenne Scheper werkzaam voor Baltussen Parket. Rayenne heeft facility management en hogere hotel school gestudeerd. Rayenne werkt doelgericht en klanttevredenheid staat bij haar hoog in het vaandel. Zij is verantwoordelijk binnen Baltussen Parket om de klanten te voorzien van de juiste informatie, het opmaken van offertes en het contact leggen met de klant, zowel telefonisch als per mail.

 

 

 

Bionda Span-Hoving – Hoofd Administratie

bionda baltussen parket

Bionda heeft de opleiding MEAO Bedrijfsadministratie gedaan en heeft in die sector al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo houdt zij inmiddels al 19 jaar bij diverse bedrijven de administratie bij. Sinds het najaar van 2016 doet ze dat met verve bij Baltussen Parket.

 

 

 

Kevin den Rooijen- Logistiek Medewerker

Kevin den rooijen baltussen parket

Kevin den Rooijen is verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden van Baltussen Parket. Kevin zorgt ervoor dat alle onderhoudsproducten die via de webshop worden besteld, netjes en op tijd worden bezorgd. Allereerst maakt Kevin overzichtelijk welke bestellingen er zijn gedaan, om vervolgens de artikelen te verpakken in dozen en gereed te maken voor transport.

 

 

Thijs Oost – Administratief Medewerker

thijs oost baltussen parketThijs volgt de studie Spatial Planning and Design in Groningen, maar zorgt in het weekend voor een nette en verzorgde administratie bij Baltussen Parket, zowel online als offline. Daarnaast houdt Thijs zich bezig met de achterkant van de webshop en ondersteunt hij waar nodig ons logistieke team met bijvoorbeeld het oliën van deklijsten of het verzendklaar maken van bestellingen.

 

 

 

Xander Brink – Logistiek Medewerker

Xander volgt de opleiding Engineering in Hoogeveen, maar bij Baltussen Parket zorgt hij voor een opgeruimd en geordend magazijn. Daarnaast helpt hij ons logistieke team met de webshopartikelen en verzendingen. Ook zet hij materialen klaar voor onze eigen parketteurs. Vanuit zijn opleiding is Xander bovendien altijd op zoek naar manieren om werkzaamheden sneller en efficiënter te laten verlopen.

 

 

 

Onze Parketteurs

Hetgeen waar Baltussen Parket uiteindelijk om draait is het opleveren van prachtige parketvloeren. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten komen uiteraard op het conto van onze parketteurs. Met trots stellen we onze parketteurs aan u voor.

Henri Klaver

Henri Klaver

Ron van Berkel

Ron van Berkel

Ton Seinen

Ton Seinen

Eric Jansen

Eric Jansen

Dennis van der Stege

Sayed Alawi

Sayed Alawi

Vincent Veltman

Vincent Veltman

Erik Hoogland

Erik Hoogland

 

 

 

 

kevin de jager baltussen parket

Kevin de Jager

Daan Kroon baltussen parket

Daan Kroon

Comments are closed.