Maple Stroken Massief, Gelakt, IMMO-Arie van der Lee, Almere

In hartje Almere, letterlijk naast station Almere Centrum bevindt zich makelaardij IMMO-Arie van der Lee. Het pand van één van Almere’s meest toonaangevende makelaar was toe aan een renovatiebeurt aan zijn vloer. Het betreft in dit geval een Maple Stroken Massief vloer die in 3 schuurgangen geschuurd moest worden en vervolgens afgewerkt met een lak.

maple stroken massief gelakt

Het zijaanzicht van de entree van IMMO-Arie van der Lee i.c.m. de Maple Stroken vloer

Maple Stroken Massief, Gelakt

Maple is een houtsoort wat afkomstig is uit Noord-Amerika en Europa en staat bekend als een enorm harde houtsoort. Dit betekent dat ruimtes waarin deze vloer ligt uitermate geschikt zijn tegen intensieve belasting. Een goede reden waarom, naast dat gewone woningen, ook vaak bedrijfs- en winkelpanden voor deze vloer kiezen. Dat geldt ook voor IMMO-Arie van der Lee. Een andere reden waarom Maple een prettige vloer is, is omdat dit type vloer zeer goed te bewerken is en een frisse uitstraling heeft in een wit tot crème-achtige kleur (afhankelijk van de bewerking).

maple stroken massief gelakt

De warme wit- crème-achtige kleur van het Maple hout

Ruimte creëren door de legwijze

Om het rechthoekige oppervlak van het pand toch een bredere indruk te laten geven zijn de stroken van het Maple hout destijds horizontaal gelegd. Hierdoor oogt het pand breder en dus een stuk ruimer. Wat ook helpt om ruimte te creeeren is het doorleggen van de vloer in de overige vertrekken. Hierdoor lijkt alles één geheel en dus ruimer. Om het af te maken is er gekozen om de afwerking van de Maple Stroken Massief vloer af te lakken. Dit om de natuurlijke lichte look te behouden.

maple stroken massief gelakt

Het andere zijaanzicht van de entree van IMMO-Arie van der Lee

Naast het feit dat wij van Baltussen Parket het onderhoud aan uw vloer doen, leggen wij uiteraard ook nieuwe vloeren. Zo ook de Maple Stroken Massief vloer. Om een korte prijsindicatie daarvan aan te vragen kunt u onderstaande invullen. Uiteraard kunt u hiervoor, of voor een onderhoudsbeurt aan uw houten vloer, ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij kunnen u namelijk op locatie voorzien van advies door één van onze deskundige adviseurs.

maple stroken massief gelakt

Eén van de overige ruimtes waarin de Maple Stroken vloer is doorgelegd. Wat een fraaie kleur!

Bent u geïnteresseerd in Maple Stroken? Bereken hier uw prijs!