Tafels Met Eiken Visgraat – Rotterdamse Koffiebar

De Rotterdamse koffiezaak ‘Man met Bril’ wilde het allemaal net even wat anders dan anderen. Bij de inrichting van de koffiebar ontstond het idee om de tafels aan te kleden met Eiken Hout. En dan het liefst in een visgraatpatroon.

Tafels met eiken visgraat naturel geolied- Koffie bar Man met Bril, Rotterdam

De unieke eiken visgraat tafel in de Rotterdamse Koffiebar ‘Man met bril’.

Tafel bekleden met parket

‘Man met Bril’ deed diverse pogingen om bedrijven te vinden die bereid zouden zijn in plaats van een vloer, een tafel te bekleden met Eiken Hout.

Het bleek een lastige klus. De offerteaanvragen werden één voor één afgewezen met als reden het geringe oppervlak van 8 vierkante meter.

Tafels Met Eiken Visgraat – Rotterdamse Koffiebar

De unieke eiken visgraat tafel in de Rotterdamse Koffiebar ‘Man met bril’.

Het kleine oppervlak van de vloer wekte bij Joost Baltussen juist nieuwsgierigheid. Joost kon zich moeilijk een voorstelling maken van een ruimte van 8 vierkante meter dat voorzien moest worden van een houten vloer. Nadat er contact was opgenomen met de ‘Man met Bril’ werd het duidelijk dat het in dit geval niet om een vloer, maar om een tafel ging.

Joost Baltussen was zeer verheugd over deze niet alledaagse klus en heeft binnen twee weken de tafels bekleed. Onder het genot van een heerlijke bak koffie is vervolgens besloten om meerdere tafels bij de koffiebar met Eiken Visgraat te bekleden.

Tafel bekleden met parket

Tafel bekleden met parket

‘Man met Bril’ begon klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend koffiemerk. Het blad Esquire verkoos ‘Man met Bril’ dit jaar zelfs tot koffiebar van het jaar!

Laat u inspireren door onze overige zakelijke klantcases, of bekijk onze parketvloeren.