Noten strokenvloer, ABN AMRO IJsseltoren Zwolle

Baltussen Parket heeft in Juni 2012 de gehele vloer en de trap naar de promenade van de ABN Amro in de Zwolse IJsteltoren gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de vloer geschuurd, zijn de naden tussen de delen gevoegd, is de vloer afgewerkt met naturel olie en is er een antislip balsemlaag aangebracht  te bevordering van de veiligheid. De indrukwekkende IJsseltoren is een eyecatcher voor een ieder die via de A28 het noorden des lands betreed. Tevens brengt rivier de ijssel vele scheeplieden vanuit Gelderland via de Zwolse ijsseltoren naar het ijsselmeer.

Noten vloer ABN AMRO Zwolle

Baltussen Parket zorgt ervoor dat de Noten strokenvloer in optimale conditie blijft door de vloer jaarlijks te reinigen, diepe krassen weg te schuren en de vloer te behandelen met olie en een anti- slip balsemlaag. Door middel van het onderhoudscontract met ABN AMRO is de houten vloer altijd in goede conditie.

Noten Strokenvloer, ABN AMRO IJsseltoren Zwolle

  • Uitvoering: Juni 2012 + Jaarlijks onderhoudcontract
  • Type vloer: Noten strokenvloer

Werkzaamheden:

  • Renovatie van de gehele vloer en trap naar promenade
  • Gehele vloer geschuurd
  • Naden tussen de delen gevoegd
  • Afgewerkt met naturel olie
  • Antislip balsemlaag aanbrengen voor veiligheid en makkelijk onderhoud.

Noten vloer ABN AMRO Zwolle

Jaarlijks onderhoudscontract

Baltussen Parket heeft een jaarlijks onderhoudscontract met ABN AMRO Zwolle voor het in optimale conditie houden van de vloer. Het machinaal diepreinigen van de vloer, diepe krassen wegschuren & vloer behandelen met olie en anti-slip .Noten vloer ABN AMRO Zwolle

Het onderhouden van de Noten strokenvloer in de IJsseltoren van de ABN AMRO in Zwolle is één van de zakelijke projecten. Inmiddels heeft Baltussen Parket bij veel bekende merken en bedrijven vloeren gelegd, onderhoud uitgevoerd en onderhoudscontracten staan. Meer zakelijke projecten zien?

Laat u inspireren door onze overige zakelijke klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Noten Stroken? Bereken hier uw prijs!