Eiken Gerookt, FOSSIL Stores Benelux

Baltussen Parket opereert zowel binnen Nederland als over de grens. Een vaste internationale klant van Baltussen Parket sinds 2011 is het Amerikaanse merk FOSSIL, producent van exclusieve horloges, sieraden en tassen.

FOSSIL Eiken houten vloeren onderhoud

Eiken gerookte vloeren in alle FOSSIL Stores

Alle FOSSIL Stores zijn voorzien van een prachtige Eiken gerookte vloer welke is geschraapt. Een verouderingstechniek die een prachtige sfeer brengt wat uitstekend aansluit op de doelgroep van FOSSIL.

FOSSIL Eiken houten vloeren onderhoud

Baltussen Parket heeft reeds bij 13 FOSSIL vestigingen de vloer onderhouden. Naast enkele Nederlandse vestigingen is het Baltussen Parket team onder andere afgereisd naar Kopenhagen, Stockholm, Luik, Brussel, Maasmechelen, Antwerpen en Kortrijk.

FOSSIL Eiken houten vloeren onderhoud

Alle opdrachten werden buiten openingstijden uitgevoerd, op deze manier heeft FOSSIL geen last van het reinigen van de parketvloeren en kunnen de winkels de gebruikelijke openingstijden aanhouden. Baltussen Parket biedt de mogelijkheid om s’avonds en in het weekend de opdracht uit te voeren voor zo weinig mogelijk overlast van uw winkel.

FOSSIL Eiken houten vloeren onderhoud

Jaarlijks onderhoudscontract

FOSSIL heeft een onderhoudscontract met Baltussen Parket, op deze manier worden alle vloeren in goede conditie gehouden.

Eens per twee jaar worden de vloeren volledig gereinigd met zeep. Tevens worden eens per twee jaar de vloeren diepgrondig machinaal gereinigd en in de olie gezet.

Laat u inspireren door onze overige zakelijke klantcases, of bekijk onze parketvloeren.

Bent u geïnteresseerd in Gerookte Eiken Houten Vloeren? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.