Hongaarse Punt Vloer, op een ambachtelijke manier.

  • 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies op locatie door heel NL
  • Afspraak in de avond mogelijk
  • Eigen parketteurs

De Hongaarse punt vloer ligt in tegenstelling tot de visgraatvloer met de punten tegen elkaar aan. Een Hongaarse punt wordt in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aan gelegd, waardoor de vloer een stuk rustiger oogt. Hiernaast heeft de Hongaarse punt een ietwat modernere uitstraling. Baltussen Parketvloeren realiseert deze ambachtelijke vloer op een ambachtelijke manier naar uw wens.


De voordelen van een Hongaarse Punt Vloer

•Moderne uitstraling
•Grote diversiteit in afwerking
•Traditionele hoek
•Veel keuze qua kleur en houtsoort

Het leggen van een Hongaarse punt gebeurt op een ambachtelijke manier. Er wordt een spaanplaat ondervloer gelegd, de Hongaarse punt wordt vervolgens op de ondervloer verlijmd en vastgenageld. Een band en bies zorgt voor een traditionele look. Band en bies kan zowel enkel als dubbel worden gelegd. Om het nog unieker te maken is er de mogelijkheid om te werken met sluitfriezen. Deze worden om de vloer heen gelegd met de kopse kant tegen de muur. Een afwerking met de hoogste kwaliteit.

 

 

Hongaarse Punt verkrijgbaar in talloze houtsoorten

Hongaarse Punt Vloeren  zijn leverbaar in verschillende houtsoorten, onder andere:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leggen en afwerken van een Hongaarse punt.

Wanneer u kiest voor een Eiken Hongaarse punt is er qua kleur ook nog veel keuze. U kunt dan kiezen voor een gerookte Hongaarse punt. Hierdoor wordt het effect van verouderen nog extra versterkt. U kunt kiezen om de houten parketvloer te behandelen met naturel olie, kleurolie of met lak. Voor meer informatie over de Hongaarse punt patroonvloer kunt u contact opnemen met Baltussen Parketvloeren.

In de showroom van Baltussen Parketvloeren in Hoogeveen bevindt zich een prachtige voorbeeldvloer van de Hongaarse punt, maar onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs met meer voorbeeldvloeren. Maakt u daarvoor in het afspraakformulier op deze pagina een afspraak of bel 088 600 2000.

Houten vloer kantoorpand1

De Hongaarse punt vloer met een fantastisch uitzicht over Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in Hongaarse Punt Vloeren? Bereken hier uw prijs!

Comments are closed.